Over Ons

Lunch Café

Het Lunch Café is omgeven met vakantie en vrije tijd. Je kijkt uit over een groot tentenveld, een stukje verderop staan verschillende vouwwagens en ook tuinmeubelen zie je overal staan. Gezellig om hier lekker ontspannend te lunchen! De koks proberen graag nieuwe producten uit en daarom wisselt het Lunch Café regelmatig van kaart om je te verrassen met onze heerlijke gerechten. Ook van een kopje cappuccino van het 10N concept of thee van Tientime met een heerlijk gebakje van Patisserie De Rouw kun je bij het Lunch Café genieten. Zo maak je van je uitstapje een echt genietmoment!

“Eten, drinken en genieten tijdens een dagje shoppen.”

Snack Paviljoen

Buiten staat een groot Paviljoen om iedereen te voorzien van iets lekkers. Of het nu gaat om koffie of fris, softijs of frites met een snack; voor iedereen is er wat te kiezen. Er is een groot terras waar je heerlijk ontspannen kunt zitten. En ook al ga je niet shoppen bij De Wit Schijndel; is het natuurlijk mogelijk om van het Snack Paviljoen gebruik te maken, bijvoorbeeld tijdens een fietstocht als lekkere lunch-tussenstop! Het Snack Paviljoen is in de zomer iedere dag geopend, tijdens de andere seizoenen alleen op zaterdag. Met de mooie terraskachels blijft het op ons Snack Paviljoen ook buiten de zomer aangenaam.

Met ons jonge, gezellige team maken we het dagje uit voor jullie compleet. Ook proberen we bewuste keuzes te maken voor wat er op onze kaart staat. Onze koks brengen ook graag variatie aan met onder andere een broodje van de maand.